exporting overdubs/layers

Describe your looping workflow

Moderator: jesse

Post Reply
Lau
Posts: 1
Joined: Wed Mar 21, 2018 4:06 pm

exporting overdubs/layers

Post by Lau »

Hi!

Are there any way to export the separate layers/overdubs from a project?

(Are the the layers/overdubs f ex held somewhere as temporary files in audio format? Just a guess since one can undo/redo)

jesse
Posts: 527
Joined: Sat Sep 06, 2008 9:46 am
Contact:

Re: exporting overdubs/layers

Post by jesse »

No, there is no way to export the overdubs. All the loop audio is stored in memory at runtime (including the undo/redo data). Sorry about that!

Huckleber
Posts: 1
Joined: Mon May 21, 2018 6:22 am

Re: exporting overdubs/layers

Post by Huckleber »

That's a bummer. I actually had the same thought as Lau a while back. Is there no way to make this into a feature in the future?

Post Reply