Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Using SL inside Apple's MainStage

Moderator: jesse

Post Reply
nonemauro
Posts: 2
Joined: Sun Oct 04, 2009 2:30 pm

Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by nonemauro »

I downloaded SL then copied the component into Library/Audio/Plug-Ins/Components. When I open up MainStage and try to load up the AU it does not exist because it fails the validation. WHY???????

aspersemusic
Posts: 21
Joined: Sat Dec 06, 2008 12:42 am

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by aspersemusic »

same here. i reinstalled and have yet to check if it's properly validated. notice it was with .14.

is the plugin working for you?

nonemauro
Posts: 2
Joined: Sun Oct 04, 2009 2:30 pm

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by nonemauro »

NO. The .14 still does not validate. Perhaps an older version will work, let me know how things go on your end as I will do the same.

jesse
Posts: 530
Joined: Sat Sep 06, 2008 9:46 am
Contact:

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by jesse »

I think I know what is going on, but if someone could run /Applications/Utilities/Console and see if there are any error messages related to this, that would be great.

jesse
Posts: 530
Joined: Sat Sep 06, 2008 9:46 am
Contact:

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by jesse »

OK, could you folks try out this version and let me know?

http://essej.net/sooperlooper/SooperLoo ... -aufix.dmg

loopylooper
Posts: 5
Joined: Sun Feb 15, 2009 8:53 pm

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by loopylooper »

Thank you Jesse, I just tested this build in Mainstage 2 and Logic 9 under Snow Leopard. Works great (although I only spent a couple minutes with it).

loopy

Math Chew
Posts: 2
Joined: Wed Jan 06, 2010 7:27 pm

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by Math Chew »

Just saw this thread on AU failure with MS. I got the new aufix (link posted above by Jesse), did reinstall but no luck . . . any suggestions? I think after the initial verification denial by Mainstage it refuses to see the plug at all??? Any script around this? (MacBook Pro 10.5.8, Mainstage 2). Thanks.

Math Chew
Posts: 2
Joined: Wed Jan 06, 2010 7:27 pm

Re: Sooper Looper AU Failed MainStage Validation

Post by Math Chew »

Oops. Please disregard above post. Just found the AU manager in MS. All is good. Thanks for a great plug.

Post Reply