SooperLooper trouble with Yosemite

Using SL inside Apple's Logic

Moderator: jesse

Post Reply
domb
Posts: 3
Joined: Thu Aug 25, 2016 4:56 pm

SooperLooper trouble with Yosemite

Post by domb »

SooperLooper install on a MacBook Pro OS X YOSEMITE. I use Logic Pro X.
It does not work even in standalone. No connection! SooperLooper me to control the JACK server is running, but Jack does not work under YOSEMITE!
What to do?
Thank you

jesse
Posts: 527
Joined: Sat Sep 06, 2008 9:46 am
Contact:

Re: SooperLooper trouble with Yosemite

Post by jesse »

Looks like there are some releases of JACK out there for Yosemite and El Capitan:
http://mixbus.harrisonconsoles.com/foru ... d-788.html
And for El Cap: https://github.com/jackaudio/jack2/issues/144
Use the link halfway down the thread from sletz.


Also, have you tried the AudioUnit (64bit) version of SL? It should work with Logic directly...

domb
Posts: 3
Joined: Thu Aug 25, 2016 4:56 pm

Re: SooperLooper trouble with Yosemite

Post by domb »

Thank you for your help Jesse, it works now.

Post Reply