Assigning 3 (or more) seperate instances of S/L

Using SL inside Apple's Logic

Moderator: jesse

Post Reply
Cate1
Posts: 4
Joined: Fri Jan 31, 2014 3:36 pm

Assigning 3 (or more) seperate instances of S/L

Post by Cate1 »

Hi guys - my first post, and my first adventures into looping :)
Could someone help me out with how to have more than one instance of S/L in Logic. So far Im assigning 1 to an instrument track and sidechaining an audio channel to record from, and have figured out how to assign midi commands. So far so good. How can I run a second / third S/L and be able to switch between them with my midi pedal? In the midi bindings section there is the option to assign midi notes to up to 16 instances of S/L, but so far Ive not been able to figure out how to switch between them.
Hope this makes sense - Im an utter beginner with all this but love the possibilities!
Thanks :)
Cate xx

Cate1
Posts: 4
Joined: Fri Jan 31, 2014 3:36 pm

Re: Assigning 3 (or more) seperate instances of S/L

Post by Cate1 »

..OK, so the answer was - literally - right under my nose, in the 'Sidechain' post just below! - thank you for that Jesse. :D Now Im needing to figure out how to change / alternate between the aux channels with my midi foot switch in order to use each instance of S/L separately. Could anyone help?
Thank you! x

Cate1
Posts: 4
Joined: Fri Jan 31, 2014 3:36 pm

Re: Assigning 3 (or more) seperate instances of S/L

Post by Cate1 »

Ok - figured that out as well - .. :D

Post Reply