Logic Pro X

Using SL inside Apple's Logic

Moderator: jesse

Post Reply
Singularity
Posts: 3
Joined: Mon Sep 16, 2013 7:18 pm

Logic Pro X

Post by Singularity »

Has anyone managed to get SooperLooper to work with Logic Pro X or MainStage 3

Soizic
Posts: 15
Joined: Thu Jul 26, 2012 1:54 pm

Re: Logic Pro X

Post by Soizic »

Any answers ??
I've just upgraded to Maverick and Logic X, I hope my favorite looper will work well !

jesse
Posts: 527
Joined: Sat Sep 06, 2008 9:46 am
Contact:

Re: Logic Pro X

Post by jesse »

Give the new 64 bit plugin a try!
viewtopic.php?f=5&t=3878

Soizic
Posts: 15
Joined: Thu Jul 26, 2012 1:54 pm

Re: Logic Pro X

Post by Soizic »

I'm late sorry !
Thanx a lot for this release, it works really well... except for the mono version of the AU plugin.
But the stereo one works perfectly !

Singularity
Posts: 3
Joined: Mon Sep 16, 2013 7:18 pm

Re: Logic Pro X

Post by Singularity »

Success
I'm using Logic X and I load the AU version of SooperLooper as a Plugin. No need to install Jack. All works well and I'm now learning how to drive the system. A floor mounted Trigger / Toggle switch would be handy for starting and stopping etc. suggestions welcome for suitable floor Trigger switches or details of how I could make one.
Thanks...

hansendesigns
Posts: 1
Joined: Sun Nov 16, 2014 3:29 pm

Re: Logic Pro X

Post by hansendesigns »

Kmi softstep.
Ik Blueboard.

Post Reply