Search found 9 matches

by stuart
Sat May 07, 2011 5:22 am
Forum: Mac Specific Troubleshooting
Topic: Setting up Mac for low latency
Replies: 1
Views: 7477

Setting up Mac for low latency

Hi all I've got SooperLooper running on my Mac using a TC Helicon VoiceLiveTouch as the audio interface (USB) and it's going okay. I'm also running FabFilter Twin2 software synth on the machine which stretches things a bit CPU-wise though and I'm wondering if anyone has any tips on setting the OS up...
by stuart
Tue May 03, 2011 3:00 am
Forum: Bug Reports
Topic: Key Mapping
Replies: 0
Views: 6575

Key Mapping

Most of the things I think are bugs are just me doing something wrong, but I'll risk it again. :) I've just finished making an eight switch foot pedal out on an old USB keyboard and so far it is working pretty well. Two of the characters I chose for switches are '.' and ',' however and they don't se...
by stuart
Sun Apr 24, 2011 10:42 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Starting a new song quickly
Replies: 2
Views: 11747

Re: Starting a new song quickly

Hi Jesse

Thanks for the tip on the long-press undo, that's exactly what I needed. Thanks for also looking into the default directory issue. I owe you a donation next pay day. Promise! :)

Stuart
by stuart
Sun Apr 24, 2011 5:41 am
Forum: Feature Requests
Topic: Starting a new song quickly
Replies: 2
Views: 11747

Starting a new song quickly

Hi Jesse I've been having a more fun with SooperLooper lately (thank you!) and I've started making a DIY footswitch for it (a post on that later). One thing I think would be a big help though would be the ability to either configure a default directory to open when you select 'load session' or have ...
by stuart
Thu Apr 14, 2011 8:55 pm
Forum: Mac Specific Troubleshooting
Topic: Can't connect to server
Replies: 4
Views: 12614

Re: Can't connect to server

Hi Jesse The hostname I had in Preferences -> Sharing was some huge long string, but I had set the Unix hostname to just 'wopr' from the command line previously. After a bit more experimenting (thanks for pointing me in the right direction), it turns out that setting the hostname from the command li...
by stuart
Thu Apr 14, 2011 2:56 am
Forum: Mac Specific Troubleshooting
Topic: Can't connect to server
Replies: 4
Views: 12614

Can't connect to server

Hi all I've just done a fresh install of SooperLooper (1.6.16) on a MacBook Air running 10.6.7 and the SooperLooper GUI doesn't seem to be able to connect to the server. I started by just running the GUI directly, but running from the console gives: stuart@wopr: /Applications/SooperLooper.app/Conten...
by stuart
Wed Mar 16, 2011 6:14 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Loosing separate IO ports when loading
Replies: 4
Views: 17312

Re: Loosing separate IO ports when loading

Hi Jesse, thanks for looking into this (and writing SooperLooper in the first place!)

I'm running under Ubuntu 10.10 using the packaged version of SL (1.6.14).

I've attached the files you requested to this post.

Regards,
Stuart
by stuart
Wed Mar 16, 2011 1:33 am
Forum: Looping Techniques
Topic: One-cycle record
Replies: 2
Views: 8477

One-cycle record

Hello again I was wondering if it is possible with SooperLooper to trigger a loop to record for just one cycle. For example, if quantise is set to 'loop', you could press a key to start recording, pickup a guitar while the loop is waiting to sync, start playing at the start of the cycle and then hav...
by stuart
Wed Mar 16, 2011 1:22 am
Forum: Bug Reports
Topic: Loosing separate IO ports when loading
Replies: 4
Views: 17312

Loosing separate IO ports when loading

Hi all I'm new to SooperLooper so this may well not be a bug, but this is what I am experiencing. I set up a session with four loops, each with separate IO ports that appear just fine in Jack. I record some audio, save the session with audio then close SooperLooper. When I reopen SooperLooper I have...